Davetiye seçiminde tasarımın önemini bir önceki yazımı da bahsetmiştik. Şimdi size bu yazımızda davetiye seçiminde önemli olan bir unsur olan adet bilgisi hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Düğün davetiyesini bastırmadan önce elimize bir kağıt ve kalem alıp bir davetli listesi çıkarmak faydalı olacağı kanaatindeyim. Böylece kaç adet davetiye bastıracağız üç aşağı beş yukarı çıkmış olacaktır. Bundan sonra ki iş davetiye modelini seçmek olacak . Piyasada adet fiyatı 20TL olan davetiye modelleri bulunurken 0,20 kuruş olan daha ekonomik modellerde bulunmaktadır. Davetiye listemizden hareketle 1000 adet bir davetlimiz var ise adet fiyatı 20TL olan bir davetiye modeli seçmek biraz pahalı gelebilir. Hele ki günümüz şartlarında düğün yapmanın ekonomik anlamda bu kadar zorlaştığı günümüzde...Bunun yerine daha ekonomik olan davetiye modellerine yönelmek cebimiz için iyi bir fikir olabilir.

 

Sizlere ikinci önerimiz olarak her ihtimali göz önüne alarak davetiye siparişlerinizde yüzde 10 fazla yaptırmak iyi bir fikir olabilir. Çünkü daha sonra davetiye listemizde aklımıza gelmeyen kişiler listeye dahil olabiliyor. Bir davetiye siparişinin de ortalama 3-4 iş günü sürdüğünüz düşünürsek zaman kaybı açısından toplam sipariş miktarının yüzde 10 fazlası iyi bir fikir olabilir.

 

davetiyedemeti.com olarak bizler size en uygun davetiyeyi en ekonomik çözümler sunmak adına web sitemiz ile hizmet vermekteyiz. Türkiye'nin her yerine kargo hizmetimiz ile sizde dilediğiniz davetiyeyi web sitemiz aracılığı ile sipariş verebilirsiniz.